Vinduespudsning i Vanløse? Vi er klar

Rene vinduer er vigtigt, uanset om du bor i hus eller lejlighed, eller om du driver forretning. For dig som privatperson er det vigtigt, så du kan nyde din smukke udsigt, og for dig som erhvervsdrivende er det vigtigt, så du kan give et godt førstehåndsindtryk. Uanset hvad din bevæggrund er, er vi klar til at holde dine vinduer rene – en enkelt gang eller flere gange over en længere periode. Det er op til dig.

Københavns Vinduespolering

Vi har haft vores navn siden 1998, men vores erfaring med at pudse vinduer rækker endnu længere tilbage. Det betyder, at vi har en god erfaring med både faget og området. Vi arbejder i Vanløse og i hele Storkøbenhavn.

Hos os sidder det at pudse vinduer på rygraden. Vi pudser vinduer i private hjem, sommerhuse og for erhvervskunder, og der er med andre ord ikke den opgave, vi ikke kan løfte.

Trods vores navn tilbyder vi andre ydelser end blot vinduespudsning og polering. Vi rengører og vedligeholder også dine solceller. Solceller holder længere og virker bedre, hvis man sørger for at holde dem rene, og det ordner vi med glæde for dig.

God service og masser af kommunikation

Vi er mere end erfaring og ekspertise. Vi er også mennesker, som sætter pris på at møde andre mennesker samt give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Det gør vi ved at kommunikere med dig – lige fra du booker os, til vores arbejde hos dig er færdigt. På den måde ved du altid, hvor du har os. Vi har desuden ry for at overholde vores aftaler ned til mindste detalje, og når vi er færdige med arbejdet, tørrer vi naturligvis af efter os.

Glade kunder er hele årsagen til, at vores forretning kører, og glade kunder er grunden til, at vi går glade på arbejde hver dag. Det er derfor både for jeres og vores bedste, at vi vægter god kundeservice så højt, som vi gør.

Ring til os med det samme

Har du vinduer, som skal pudses, eller måske solceller, som skal rengøres og vedligeholdes, så får du det bedste tilbud ved at kontakte os. Gennem en samtale sporer vi os nemlig bedst muligt ind på dine behov – og du på vores kompetencer og ydelser – og på den baggrund strikker vi det bedste tilbud sammen til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.