Din vinduespudser i Kongens Lyngby

Her hos Københavns Vinduespolering har vi over 20 års erfaring med det, vi gør. Vi pudser vinduer i hele Storkøbenhavn og altså også i Lyngby. Bor du i Lyngby, og trænger dine vinduer til lidt kærlighed, så læs videre, så du kan få mere viden om vores værdier og de ydelser, vi tilbyder.

Vores ydelser – vinduer og solceller

Det, som især karakteriserer Københavns Vinduespolering, er, at vi pudser dine vinduer, uanset hvor i Lyngby du bor, uanset om det er privat eller erhverv, og uanset om vinduerne er i stueplan eller på tiende etage. Vi er ikke bange for højder, og vi er ikke bange for en udfordring. Vi er vant til at arbejde i Lyngby, og vi kender området som vores egen baglomme. Derfor er det også vigtigt for os, at det ikke er unødige pletter på dine vinduer, som forstyrrer dit syn ud over byen.

Har du solceller på taget eller et andet sted på din ejendom, pudser vi også gerne dem. Du får mest ud af dine solceller, hvis der ikke sidder for meget snavs og skidt på dem, og vi bruger kun de bedste produkter og lover at passe rigtig godt på dine solceller under rengøringen. Hver gang vi pudser vinduer for en kunde, gør vi vores absolut bedste. Vi gør ingenting halvt, og det er vores mål at have glade kunder – hver gang.

Vores værdisæt – kunden frem for alt

Hos os er god kundeservice det allervigtigste. Vi ved, at vores produkter er blandt markedets bedste, og det kan vi til hver en tid stå inde for. Derfor fokuserer vi rigtig meget på at give vores kunder – uanset om det er privat eller erhverv – den bedst mulige oplevelse, når de vælger Københavns Vinduespolering. Når du laver en aftale med os, kan du til hver en tid være helt sikker på, at vi leverer det, vi lover – og mere til. Vi kommer altid til dig med et smil og med en forhåbning om ikke blot at gøre dine vinduer renere, men også med en forhåbning om at gøre din dag lidt bedre.

Bor du i Lyngby og skal dine vinduer og/eller solceller have lidt kærlighed, så tøv endelig ikke med at ringe til os på telefon 40 84 02 04, så du kan få et rigtig godt tilbud.