Udsigt over Klampenborg med rene vinduer

Bor du i Klampenborg, har du garanteret en smuk udsigt. Men hvad gør en smuk udsigt, hvis dine vinduer er beskidte og har mange pletter? Lad Københavns Vinduespolering sørge for, at det i hvert fald ikke er beskidte ruder, som spolerer din udsigt. Ring til os allerede i dag, og få et tilbud på vinduespudsning hos dig.

Lidt om os

Vi er Københavns Vinduespolering, og det har vi været i over 20 år. Vores erfaring med vinduespudsning går dog endnu længere tilbage, og du kan derfor være helt sikker på, at du får en vinduespudser ud med masser af erfaring, hvis du vælger os.

Vi har mange kunder i Klampenborg, og vi er her ofte. Desuden arbejder vi i resten af Storkøbenhavn, og vi kender efterhånden området rigtig godt.

Her hos os har vi et værdisæt, som i bund og grund tager udgangspunkt i en god og personlig service. Der findes mange dygtige vinduespudsere, så vi mener, at det i høj grad er den gode service, man skal slå på for at skille sig en smule fra mængden. Og det gør vi vores bedste for at gøre hver dag.

Privat og erhverv, stort og småt

På grund af vores mangeårige erfaring har vi kompetencer til at udføre alle typer af pudseopgaver, uanset om det er for private eller for erhverv, og uanset om det er små opgaver eller meget store opgaver. Vi lader os ikke afskrække af noget som helst, og kontakter du os med noget, vi ikke har prøvet før, tager vi udfordringen op og lover dig, at vi gør vores allerbedste.

Vinduer og solceller

Vi er rigtig gode til at pudse vinduer. Vi gør det hver dag, vi gør det til skarpe og konkurrencedygtige priser, og vi gør det med markedets bedste produkter. Vinduespudsning er dog ikke det eneste, vi kan. Vi tilbyder nemlig også at rengøre dine solceller. Har du investeret i solceller, er du med garanti også interesseret i at få mest muligt ud af dem i så lang tid som muligt – her er hyppig rengøring svaret. Ved at holde dine solceller rene sikrer du, at de holder længere og giver det bedste udbytte. Det eneste, som du skal gøre, er at kontakte os for et tilbud – så skal vi nok sørge for at holde dine solceller fit for fight.