Din vinduespudser i Charlottenlund

Bor du i Charlottenlund, og mangler du en vinduespudser til at holde dine vinduer smukke og rene? Kan du svare ja til begge ting, så er du havnet det helt rette sted. Her hos Københavns Vinduespolering har vi nemlig over 20 års erfaring med at holde vinduerne i København helt pletfrie.

Vores ydelser – fra A-Z

Som du garanteret har gættet, er vinduespudsning en central del af vores ydelseskatalog. Vi pudser vinduer med de bedste produkter på markedet, og vi gør det til nogle meget skarpe priser, så vores kunder får lyst til at vælge os igen og igen. Glade kunder er noget af det, vi sætter allermest pris på, og vi er villige til at gå langt for at opnå det.

Vi har andre kompetencer end blot vinduespudsning. Vi kan også rengøre dine solceller. Dine solceller virker nemlig både bedre og længere, hvis du sørger for, at de er rene, og det skal vi nok hjælpe dig med.

Vi har mange kunder i Charlottenlund og rundt omkring i Storkøbenhavn, og der er en mere eller mindre ligelig fordeling af erhvervskunder og private. Vi påtager os din opgave, uanset hvem du er, eller hvor stor din opgave er.

Kommunikation, god service og skarpe priser

Her hos Københavns Vinduespolering sætter vi en ære i at yde en god og personlig service hver eneste dag. Det betyder først og fremmest, at du kan regne med os. Når vi først er i dialog, kan du altid komme i kontakt med os, og vi sørger for en god kommunikation gennem hele forløbet.

Når du laver en aftale med os, kan du desuden være fuldstændig sikker på, at den bliver overholdt. Vi kommer til tiden, vi holder, hvad vi lover, og vi er ikke færdige, før vi rent faktisk ér færdige.

Derudover vil vi naturligvis gerne kunne tilbyde dig de bedste priser, som du er tilfreds med, og som er bedre og lavere end vores konkurrenters. Intet mindre.

Kontakt os med det samme

Har du nogle vinduer, som skal pudses, eller har du nogle solceller, som skal rengøres, så skal du ikke tøve med at ringe til os. Når vi har hørt om opgaven og dine behov, kommer vi med et uforpligtende tilbud, og du får selvfølgelig en skarp pris.

Vi ser frem til at høre fra dig.