Vinduespolering for private

vinduespolering for private

Rengøring er for mange et onde, da det er meget besværligt og det tager lang tid, at holde smudset fra boligen, båd ude og inde. Det gælder især for det med vinduerne. Det ikke kun utroligt besværligt, det har også for vane, at give svingende resultater. Det resulterer ofte i at det må gøres om, igen og igen, eller at det skal gøres meget ofte.

Det kan du blive helt fri for. Besværet og at det ikke bliver tilfredsstillende for dig. Hos Københavns Vinduespolering har vi Danmarks bedste vinduespudser priser for private, så du bliver fri for at spilde din kostbare tid med besvær, som alligevel ikke bliver godt nok.

Rene vinduer hver gang

De fleste vil helst slippe for at skulle gøre rent, men det skal gøres, både af hygiejniske årsager, og selvfølgelig også på grund af udsendet. De fleste vil gerne kunne glæde sig over en ren og velholdt bolig, hvor man sagtens være bekendt at invitere gæster.

Har du det lidt på samme måde med dine vinduer, at du gerne skulle kunne se ud af dem, og nyde omgivelserne, og samtidig vise naboerne, at du har tjek på tingene, så er vi klar til at rykke ud med en af landets bedste vinduespolerer. Her får du de bedste resultater på ingen tid, og du kan få det så tit du vil. Det er hurtigt og professionelt, og så får du ovenikøbet helt rene vinduer.

Vi klarer alle slags opgaver

Uanset hvor du bor, så kommer vi forbi og gør dine vinduer rene. Om du bor i en lejlighed i en boligblok, eller om du bor i parcelhus. Der er ikke for små eller for store opgaver for vores professionelle og erfarne medarbejdere. De sætter en ære i at du bliver mere end tilfreds med resultatet, og hvis ikke, så skal du heller ikke betale for det.

Det er vores tilfredshedsgaranti, som vores kunder er meget glade for. Det er vi også selv, for det motiverer os til at være bedst, og det er ikke mange utilfredse kunder vi har. Vi klarer både inde og udeopgaver, og er du ikke selv så mobil, så skal du ikke tænke på det.

Vi er ikke bange for højder

Vi har selvfølgelig selv vores eget professionelle udstyr med, og også en stige, hvis det skulle blive nødvendigt. Du skal ikke have noget besvær ved at vi kommer til dig, men bare læne dig tilbage og glæde dig over, at du ikke selv skal op på en stige eller ikke skal hænge ud af vinduet på femte sal.

Det klarer vi uden problemer. Der er ikke mange vinduespolerere der har højdeskræk. Har du særlige ønsker eller opgaver, så vil vi gerne høre mere om dem, så vi kan være godt forberedte, inden vi kommer ud til dig. Vi vil ikke spilde din og vores tid, så vi sørger for at alt er godt tilrettelagt.

Du bestemmer selv tidspunktet

Har du behov for nogle faste tidspunkter hvor vi kommer og pudser dine vinduer, så aftaler vi bare det. Vi tager hensyn til dine planer, og så tilpasser vi vores tur efter dig. Du kan også selv vælge hvor tit du vil have at vi skal komme hos dig. Nogle vil gerne have pudset vinduer hver fjortende dag, mens andre kun hver anden måned. Det er helt op til dig, for vi kommer når du har brug for det. Er der andet du er i tvivl om, så kan du bare ringe, og så svarer vi på dine spørgsmål.

Billigt og fradrag i SKAT

Vi er Københavns bedste og billigste virksomhed når det handler om vinduespolering for både private og virksomheder, og du kan endda som privat trække udgiften til vinduespolering fra i SKAT. Det er der ikke mange der ved. Men det meget omtalte håndværkerfradrag gælder også for vinduespolering. Det betyder jo, at din udgift bliver væsentlig mindre netto, når du også kan få fradrag for det på skattebilletten. Rene vinduer for færre penge.

Ring og få et uforpligtende tilbud, og lad os høre om dine særlige behov. Vi har københavns bedste vinduespudser priser!