Skattefradrag for private

skattefradrag for private

Vi her hos Københavns Vinduespolering kommer rundt til mange kunder hver dag, både private og virksomheder. Her leverer vi første klasses vinduespolering til alle vores kunders store tilfredshed. Det er vi stolte over, og det prøver vi at leve op til hver dag.

Det skal du som ny privat kunde også nyde godt af. Har du brug for at blive aflastet, og lade os tage besværet med at pudse dine vinduer, så skal du bare ringe, og får et uforpligtende tilbud. Vi er Danmarks bedste og billigste firma, når det gælder vinduespolering.

Skriv det på selvangivelsen

Ud over at du hos os får det skarpeste tilbud, så skal du vide, at du har mulighed for, som privatperson, at fratrække din regning på din selvangivelse. Det betyder jo reelt, at du får en meget billigere vinduespolering, end hvad du lige går og regner med.

Det er det kendte håndværkerfradrag som også gælder for vinduespolering. Vi sender i forvejen ikke særligt høje regninger ud til vores kunder, men med fradraget for vinduespolering, så slipper du endda meget billigere.

Samme kvalitet for færre penge

Selvom du får fradrag i prisen via SKAT, så betyder det ikke, at vi leverer dårligere resultater. Vi er kendte for at levere de reneste vinduer, og for meget tilfredse kunder, som bliver ved med at efterspørge vores service, og som anbefaler os til mange andre. Det er vi rigtig glade for, men vi vil hellere vise dig, at vi kan levere varen, og så til den helt rigtige pris.

Har du særlige behov eller udfordringer

Det kan være møg besværligt at pudse vinduer, og nogle gange ret utilgængeligt for mange. Hat du højdeskræk eller er du ikke længere så mobil, så er vi friske og klar til alle de udfordringer vi måtte møde. Vi har set og prøvet meget, og vores meget erfarne vinduespolerere har stor fleksibilitet, og er derfor med på selv de sværeste udfordringer.

Har du særlige behov eller specielle krav til vores service, så ringer du til os, og fortæller om dem. Så finder vi en løsning og en pris som alle kan være tilfredse med. Vi er fleksible og klar til dine vinduer.

Ring og få et godt tilbud

Uanset om du bor til leje eller ejer din bolig, så er der mulighed for at få fradrag, og det kan du læse meget mere om på SKATs egen side. Når du ringer til os for et godt tilbud og den bedste pris på markedet, så kan du fortælle os om dine opgaver, og der er særlige hensyn.

Vi vil gerne tilrettelægge alt efter dine behov, som for eksempel tidspunker med mere, sådan at det bliver det nemmeste for dig, at få besøg af din egen nye vinduespolerer. Han glæder sig til at komme forbi, og give dig de reneste vinduer.

Københavns Vinduespolering har hovedkvarter i hovedstaden, men vi har et netværk af vinduespolerere over hele landet. Er du interesseret i at høre mere om vinduespolering i dit nabolag, så skal du ikke tøve med at ringe til os.