Rengøring Af Solceller

Vidste du, at du får meget mere ud af dine solceller, hvis de jævnligt bliver rengjorte? Selvom mange producenter skriver, at deres solpaneler kun kræver lidt eller ingen rengøring, får du et langt bedre udbytte af at få rengjort solpanelerne og solcellerne. Hos Københavns Vinduespolering tilbyder vi en sikker rengøring, som både forlænger solcellernes levetid og optimerer effekten af dem.

Sådan rengør vi dine solpaneler

En af de mest udbredte grunde til, at dine solceller ikke leverer det resultat, du fik lovet, er samlinger er skidt og snavs. Der kan sågar gro mos langs panelerne, som skaber skygge og forhindrer solens stråler i at nå solcellerne optimalt. Det danske vejr er uforudsigeligt og efter en lang efterår- og vintersæson, kan der være meget indgroet skidt som blade, pollen og fugleklatter tilbage på anlægget.

Vi tilbyder at rengøre dine solpaneler med Ultra Rent vand, som ikke indeholder kalk og andre mineraler, der kan efterlade synlige aflejringer. Modsat postevand, som er fyldt med kalk, kan du med Ultra Rent vand få et meget bedre resultat ved vinduespudsning og vask af solpaneler. Midlet er særdeles effektivt mod det snavs og de partikler, som efterlades på solpanelerne.

Du skal heller ikke være bange for, at dine solceller tager skade af at blive renset. Vi anvender specialsæbe fra mærker som Bio-Chem, som er egnet til solcelleanlæg, fordi det ikke har aggressive substanser i sig. Vi kan også tilbyde at imprægnere solcellerne efter rengøringen, så de bliver mere vand- og smudsafvisende, temperaturresistente og UV-stabile. Det gør vi ved at sprøjte imprægneringen fra mærker som Bio-Chem, hvorefter vi efterpolerer det med en klud.

100% sikker rengøring

Du kan også være sikker på, at vi behandler dine solpaneler med største varsomhed. Visse producenter mener, at en rengøring kan skabe for store temperaturforskelle på panelerne, hvilket kan øge risikoen for spændingsrevner og brud på overfladerne. Det behøver du dog ikke at bekymre dig for. De fleste solcellepaneler er produceret af forstærket glas eller sikkerhedsglas, som sagtens kan holde til en nedvaskning. Desuden sørger vi altid for at tilpasse vandtemperaturen til solcellernes temperatur, så der ikke opstår store forskelle i temperaturen.

Kontakt os

Regelmæssig rengøring af solceller og solpaneler giver dig mere for pengene og en længere levetid til dit anlæg. Blot efter et par måneder kan der nå at samle sig så meget snavs, at effektiviteten er betydeligt nedsat. Vi kan kontakte dig automatisk, når det igen er tid til en ny rengøring. På den måde sker det helt af sig selv, og du skal ikke tænke mere over vedligeholdelse af dine solceller.

Vi er altid klar til en uforpligtende samtale omkring et fremtidigt samarbejde.