Københavns Vinduespolering

Københavns-vinduespolering.dk blev startet af Morten Kristensen i København i 1998, med en klar mission, at levere den bedste vinduespolering Jeg er årgang 71, og har pudset vinduer siden 1989.

Hos Københavns-vinduespolering.dk, vil vi levere den bedste vinduespolering til hele Storkøbenhavns befolkning. Vi vil levere fleksible vinduespoleringer, da vi altid betragter kunden i centrum.

Hvad er forskellen på os og mange andre vinduespoleringsfirmaer? Vi går højt op i kundeservice. Som beskrevet lidt højere oppe, så mener vi at kunden skal være i centrum under hele servicen. Det betyder lige fra første kontakt fra kunden, skal der være styr på tingene.

Vi forsøger at have en god kommunikation med vores kunder. Når kunden først har booket os, skal det altid være lidt at komme i kontakt med os.
Vi kommer til tiden, overholder vores aftaler. Derudover har vi rimelige priser til alle vores kunder.

Når vi er færdig med en vinduespolering, går vi højt op i at der bliver gjort en omhyggelig optørring. Vi tilbyder alle vores kunder, at vi kan give dem et kald, når det igen er tid til en pudsning. På den måde skal kunden slet ikke tænke over det – Da vi blot ringer og fortæller hvornår vi kommer næste gang.

Igennem 28 år, har vi pudset vinduer mange forskellige steder. Her kan blandt andet nævnes kontorer, trapper, kirker, svømmehaller, fodboldklubber, hos private og mange andre steder.

vores bil

Vi arbejder dagligt på at blive bedre. Vi brænder for at levere det bedst mulige resultat hver eneste gang, at vi pudser vinduer, og vi er utrolig stolte af vores virksomhed. Vores erfaringer siger os, at det er vigtigt at en god relation til kunden giver det bedste resultat hver eneste gang.

Derfor er det utrolig vigtigt for os at vi altid gør os umage med at lytte til vores kunder behov, og tager altid i mod feedback med et stort smil. Det betyder nemlig at vi til en hver tid kan justere på vores indsats.

Ring eller skriv til os:

Tlf: 62625959
E-mail: tilbud@københavns-vinduespolering.dk

københavns vinduespolering

VI TILBYDER

Har du nogle spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os for et uforpligtenge tilbud.
Til til os i dag 62625959